2014-05-04

50

Dar kelionės nuotykių.
Iš Olandijos į Ispaniją grįžinėjau avialinijomis Transavia, kurių anksčiau niekur nebuvau girdėjus ir įsitikinau, kad tai ne kokie nors internetiniai sukčiai tik pamačius jų lėktuvą kylantį dangun atvykimo į Olandiją dieną.
Sumokėjus internetu yra atsiunčiamas elektroninis bilietas, kurį liepiama atsispausdint ir turėt su savim, tad neplanavau ir neieškojau, kur ką galėčiau spausdint viešnagės Olandijoje metu.
Likus dviems dienoms iki skrydžio pasitikrinau paštą ir radau žinutę, kad neturėčiau užmiršti elektroninės registracijos, kurios, tiesą sakant, nesitikėjau, nes iš pirmo žvilgsnio jų tinklalapy tokio mygtuko neradau. Kaip bebūtų, pabandžius registruotis buvo nurodyta, kad tai galėsiu padaryt tik likus 24val. iki skrydžio t.y. po karalienės dienos festivalio. Kad tik nepamiršt, galvojau aš.
Kitą rytą užsiregistravus paaiškėjo, kad visgi reikia spausdinti įlaipinimo kortelę! Ištiko lengva panika, nes jau beveik ruošiausi į traukinių stotį, bet visa laimė, kad turėjom ir internetą, ir spausdintuvą, dažų bei popieriaus..(va, kiek progų nesėkmei..)
Oro uoste kaip niekad ilgai užtrukau patikroje, vis knisosi po kuprinę ir ją skanavo, kol galų gale atidavė taip ir nepasakę, ko ieškojo. Iki skrydžio dar buvau spėjus pamest ir atrast tualete lėktuvo bilietus..
Nusileidus Madride nesinorėjo tris valandas laukti tarpmiestinio autobuso ir tik paryčiais pasiekt namus, bet firmos kioskelis bilieto pakeitimui į ankstesnį atsidarinėjo būtent tą minutę, kurią turėjo atvažiuoti autobusas, klientų informaciją nekėlė ragelio, o ant bilieto radau parašyta, kad likus dviems valandoms iki išvykimo bilietai nekeičiami..Kaip bebūtų, autobusas atvažiavo vėluodamas, tad kioskeliui atsidarius, o keleiviams sulipinėjat nubėgau pabandyt pasikeist bilietą. Kai atėjo mano eilė, o pardavėja ieškojo smulkių mano grąžai, ji pasakė, kad man nespėjus į autobusą atgal bilieto atkeisti jau nebegalės. Pro langą pamačiau išvažiuojantį autobusą, bet išbėgus į gatvės vidurį jis visgi sustojo ir mane paėmė.
Tokia tat kelionė. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą